Our completed projects

Am crescut cu fiecare proiect realizat

Our completed projects

Cu fiecare proiect desfășurat am crescut și ne-am dezvoltat.

Mulțumim partenerilor, colaboratorilor și sponsorilor pentru încredere, susținere și efortul depus pentru a crea o lume mai bună pe care s-o lăsăm moștenire copiilor noștri.

Building and Inauguration of Sensory Garden

Period of deployment: 01 march 2016- 17 june 2016

The sensory garden made withthe help of Flextronics Romania and the volunteers of the HorsEmotion Association. It gives children the opportunity to discover various textures and scents from nature, bringing a significant contribution to their sensory integration.

My furry friends

Period of deployment: 01.12.2016-31.08.2017

The project, supported by the Community Foundation and MOL Romania, helps children with disabilities from an orphanage in Timisoara. 25 children have benefited from individual hypo- therapy, play therapy and recreational and therapeutic meetings with dogs to facilitate their psycho-motor and socio-emotional development.

Reamenajarea terenurilor de lucru

Period of deployment: 01.06.2017-01.07.2017

Datorita vremii ploioase, dar și datorită extinderii manejului a fost nevoie să reamenajăm solul din manejul acoperit și cel descoperit. Acest lucru l-am realizat cu ajutorul Continental România care a achitat prin sponsorizare utilajele și materialele utilizate.

Concert- În pas de cal

Period of deployment: 18.06.2016

Asociația HorsEmotion și Fundația de Abilitare Speranța au organizat cu susținerea Fundației Pentru Comunitate și MOL România un concert de muzică clasică în Centrul HorsEmotion de la Ianova. Evenimentul era destinaat copiilor din familii, copiilor cu dizabilități și copiilor instituționalizați creînd astfel cadrul ideal de interacțiune și joacă pentru copii, favorizând astfel integrarea copiilor din grupuri vulnerabile.

În pas de cal spre o viată mai bună

Period of deployment: 01.10.2015-31.03.2016

Prin proiectul ”În pas de cal spre o viață mai bună” susținut de Raiffeisen Comunități am oferit traing in hipoterapie și munca cu copiii cu dizabilități pentru 35 de voluntari, am oferit ședințe individuale de hipoterapie pe o perioadă de 6 luni pentru 30 de copii cu dizabilități care proveneau din famili dezavantajate socio-economic și 4 ateliere educative cu ajutorul caiilor pentru 20 de tineri din Centrul de Reeducare din Buziaș.

Sunt special și merit un terapeut special - ed.II

Period of deployment: 15.01.-31.08.2015

Proiectul ”Sunt Special și merit un terapeut special - Ed. II” susținut de Fundația Pentru Comunitate și MOL România a pus bazele colaborării asociației HorsEmotion cu Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din Timișoara. Astfel am putut oferi ședințe individuale de hipoterapie pentru 10 copii cu dizabilități instituționalizați timp de 7 luni, copiii prezentând progrese uluitoare în urma participării lor în acest proiect.