Proiectele noastre

Fiecare cal este minunat în felul său

Proiectele noastre

Fiecare cal este unic în felul lui. Prin metoda dresajului natural găsim o variantă ideală de a comunica cu partenerul nostru calul astfel încât acesta să ne înțeleagă și să colaborăm fără incidente neplăcute.

Saturday Horsetoalk

Perioada desfasurare: 29.04.2017- prezent

Saturday Horsetalk este un proiect lansat de către dr. Estella Breban prin care dorim să aproipem oamenii de lumea caiilor. Textele scurte și concise, distribuite pe pagina de facebook, sunt menite să informeze și să educe populația în privința acestor animale nobile.
Toate cele 7 episoade le găsiți aici : facebook.com/HorsEmotion-Dresaj-Natural

Reabilitarea lui Oli

Perioada desfasurare: 01.01.2016-31.08.2017

Oli este un cal cu o istorie tristă. Primii lui proprietari l-au folosit pentru munci grele și s-au purtat necorespunzător cu el. Devenind dificil, a fost vândut spre a fi sacrificat, însă a avut norocul să fie cumparat de un prieten la asociației noastre care ni l-a donat ulterior.
Instr. Cristian Breban împreună cu îngrijitorii asociației s-au ocupat de acomodarea lui în noua locație și au început să lucreze cu el. Prin metoda dresajului natural după Parelli, Oli a învățat, pas cu pas, că poate avea încredere în oameni și se bucură de o viață bună. După cele opt luni de pregătire corespunzătoare, Oli a început munca de terapeut, în care ajută zilnic copii cu diverse dizabilități în drumul spre normalitate.