Proiectele noastre

Fiecare cal este minunat în felul său

Proiectele noastre

Fiecare cal este unic in felul lui. Prin metoda dresajului natural gasim o varianta ideala de a comunica cu partenerul nostru calul astfel incat acesta sa ne inteleaga si sa colaboram fara incidente neplacute.

Saturday Horsetoalk

Perioada desfasurare: 29.04.2017- prezent

Saturday Horsetalk este un proiect lansat de catre dr. Estella Breban prin care dorim sa aproipem oamenii de lumea caiilor. Textele scurte si concise, distribuite pe pagina de facebook, sunt menite sa informeze si sa educe populatia in privinta acestor animale nobile.
Toate cele 7 episoade le gasiti aici : facebook.com/HorsEmotion-Dresaj-Natural

Reabilitarea lui Oli

Perioada desfasurare: 01.01.2016-31.08.2017

Oli este un cal cu o istorie trista. Primii lui proprietari l-au folosit pentru munci grele si s-au purtat necorespunzator cu el. Devenind dificil, a fost vandut spre a fi sacrificat, insa a avut norocul sa fie cumparat de un prieten la asociatiei noastre care ni l-a donat ulterior.
Instr. Cristian Breban impreuna cu ingrijitorii asociatiei s-au ocupat de acomodarea lui in noua locatie si au inceput sa lucreze cu el. Prin metoda dresajului natural dupa Parelli, Oli a invatat, pas cu pas, ca poate avea incredere in oameni si se bucura de o viata buna. Dupa cele opt luni de pregatire corespunzatoare Oli a inceput munca de terapeut, in care ajuta zilnic copii cu diverse dizabilitati in drumul spre normalitate.