Caii noștri

Toți caii noștri sunt educați după metodele dresajului natural și au parte de toată atenția, dragostea și îngrijirea noastră, fiecare fiind special în felul său. Pentru a-i cunoaște pe fiecare în parte, vă invităm să vizitați descrierea fiecăruia.

Caii noștri

Beduin

Sunt un pur sânge arab de 30 de ani, pensionar din competițiile de sărituri peste obstacole, foarte agitat în trecut, ba chiar considerat irecuperabil și destinat inițial sacrificării. Spre norocul meu am ajuns la oameni care au știut să-mi dea încredere, să mă respecte și la rândul meu să mă învețe să îi respect. Acum pot duce o viață liniștită împreună cu prietenii mei și prezint cu ușurință exercițiile de dresaj natural.

Mirciu

Sunt un anglo-arab de 13 ani care, prin caracterul meu dificil, am deschis calea spre dresajul natural pentru soții Breban. Fiind inițial copleșiți de frumusetea mea, nu au dat importanța cuvenită carențelor mele de educație și lipsa de respect pe care o aveam față de om. Azi îmi multumesc că datorită mie au ajuns să studieze și să practice dresajul natural și astfel să putem savura din plin timpul petrecut împreună.

Ayan

Sunt un anglo-arab de 10 ani, cel mai tânăr membru al turmei și ca atare cel mai jucăus. Fiind educat și eu de manz prin metoda dresajului natural pot fi încălecat cu ușurință și de copii.

Api

Sunt un ardenez de 8 ani născut în herghelia Izvin, iar destinul meu ar fi fost sa devin un cal de căruță, dacă nu m-ar fi ochit Erika. Tuti și echipa HorsEmotion m-au învățat să am încredere în oameni, m-au educat să fiu cal de terapie și acum pot oferi zâmbete și bucurii micuților mei călăreți.

Ibutz

Sunt un ardenez de 13 ani, născut la herghelia Izvin și am avut norocul să fiu educat de la bun început prin metoda dresajului natural, astfel că în ciuda faptului ca sunt mai încăpățânat din când în când, am ajuns să pot ajuta copii cu dizabilități, câștigând mulți prieteni care mă răsfață. Nu sunt gras, am doar oase grele 🙂

Forza

Sunt Forza și acum câțiva ani am cucerit inimile unor persoane care de atunci se ocupa de mine, mă îngrijesc și ma învață să am încredere în ei. De atunci fac parte din familie și mă bucur de fiecare clipă alături de oamenii din jurul meu. Chiar dacă din când în când sunt mai încăpățânată un pic, sunt o fire foarte blândă și devotată. Fiind pregătită prin metoda dresajului natural, ajut cu placere la intervențiile terapeutice și educative din cadrul centrului.

Pucca

Eu sunt Pucca, un pur sânge englez cu un caracter foarte puternic și prin asta am reușit să cuceresc inima Erikăi. În viața mea am trecut prin multe dificultăți care m-au marcat, însă acum am gasit un loc unde pot trăi în liniște alături de oameni care mă iubesc ața cum sunt. Prin metoda dresajului natural am învățat să am încredere în oameni, să mă liniștesc și să colaborez mai bine cu oamenii.

Oli

Sunt un călut blând cu un suflet mare dar cu o istorie tristă. Primii mei stăpâni m-au bătut și s-au puratat tare urât cu mine dar norocul meu a fost ca m-a cumparat Florin, m-a iubit și îngrijit și apoi m-a donat Asociației horsEmotion. Aici m-au învățat Tuti și Alin prin metoda dresajului natural, că pot avea încredere în oameni și pot avea o viață frumoasă, cu multi prieteni noi. Pentru copii sunt calul alb din povești și eu mă bucur de fiecare prințesă și fiecare prinț care mă călărește.