Caii Nostri

Toți caii noștri sunt educați după metodele dresajului natural și au parte de toată atenția, dragostea și îngrijirea noastră, fiecare fiind special în felul său. Pentru a-i cunoaște pe fiecare în parte, vă invităm să vizitați descrierea fiecăruia.

Caii Nostri

Beduin

Sunt un pur sange arab de 26 de ani, pensionar din competitiile de sarituri peste obstacole, foarte agitat in trecut, ba chiar considerat irecuperabil si destinat initial sacrificarii. Spre norocul meu am ajuns la oameni care au stiut sa-mi dea incredere, sa ma respecte si la randul meu sa ma invete sa ii respect. Acum pot duce o viata linistita impreuna cu prietenii mei si prezint cu usurinta exercitiile de dresaj natural.

Mirciu

Sunt un anglo-arab de 12 ani care prin caracterul meu dificil am deschis calea spre dresajul natural horsemanship. Fiind initial coplesiti de frumusetea mea, nu au dat importanta cuvenita carentelor mele de educatie si lipsa de respect pe care o aveam fata de om. Azi imi multumesc ca datorita mie au ajuns sa studieze si sa practice dresajul natural si astfel sa putem savura din plin timpul petrecut impreuna.

Ayan

Sunt un anglo-arab de 6 ani, cel mai tanar membru al turmei si ca atare cel mai jucaus. Fiind educat si eu de manz prin metoda dresajului natural horsemanship pot fi incalecat cu usurinta si de copii.

Api

Sunt un ardenez de 5 ani nascut in herghelia Izvin, iar destinul meu ar fi fost sa devin un cal de caruta, daca nu m-ar fi ochit Erika. Impreuna cu prietenii ei m-au invatat sa am incredere in oameni, m-au educat sa fiu cal de terapie si acum pot oferi zambete si bucurii micutilor mei calareti.

Ibutz

Sunt un ardenez de 5 ani, nascut la herghelia Izvin si am avut norocul sa fiu educat de la bun inceput prin metoda dresajului natural horsemanship, astfel ca in ciuda faptului ca sunt mai incapatanat din cand in cand, am ajuns sa pot ajuta copii cu dizabilitati, castigand multi prieteni care ma rasfata. Nu sunt gras, am doar oase grele 🙂

Forza

Sunt Forza si acum cativa ani am cucerit inimile unor persoane care de atunci se ocupa de mine, ma ingrijesc si ma invata sa am incredere in ei. De atunci fac parte din familie si ma bucur de fiecare clipa alaturi de oamenii din jurul meu. Chiar daca din cand in cand sunt mai incapatanata un pic, sunt o fire foarte blanda si devotata. Cu cateva luni in urma am devenit mamica si am grija de puiutul meu

Pucca

Eu sunt Pucca, un pur sange englez cu un caracter foarte puternic si prin asta am reusit sa cuceresc inima Erikai. In viata mea am trecut prin multe dificultati care m-au marcat, insa acum am gasit un loc unde pot trai in liniste si oameni care ma iubesc asa cum sunt. Prin metoda dresajului natural horsemanship am invatat sa am incredere in oameni, sa ma linistesc si sa colaborez mai bine cu oamenii.

Oli

Sunt un calut bland cu un suflet mare dar cu o istorie trista. Primii mei stapani m-au batut si s-au puratat tare urat cu mine dar norocul meu a fost ca m-a cumparat Florin si m-a donat Asociatiei horsEmotion. Aici m-a invatat Tuti prin metoda dresajului natural, ca pot avea incredere in oameni si pot avea o viata frumoasa cu multi prieteni noi. Pentru copii sunt calul alb din povesti si eu ma bucur de fiecare printesa si fiecare print care ma calareste.